About Extraverde

Get inspired!!

Extraverde is de geknipte groenpartner voor een volledig nieuwe aanleg van je tuin maar ook voor een renovatie, eindelijk die gedroomde zwemvijver, een nieuwe oprit of mooi afgewerkt terras. Op maat van uw wensen zorgt Extraverde steeds voor een prachtige tuincreatie.

Onze expertise is gedurende de jaren uitgebreid naar een totaalconcept. Wij streven in uw tuinontwerp naar harmonie tussen de architectuur van de woning en het landschap waardoor buiten een extensie wordt van binnen en alles in balans is.

We verlenen u graag professioneel tuinadvies en gaan creatief aan de slag bij uitvoering van uw tuinidee. Op die manier creëren we samen de tuin van uw dromen.

U kan bij ons niet alleen terecht voor tuininspiratie en tuinontwerpen of terrasontwerp, maar ook voor gefundeerde plantenkennis en materialenkennis voor een smetteloze tuinaanleg.

Uit de jarenlange plantenkennis groeide nu ook nog onze webshop mediterrane bomen, waardoor we u nog beter kunnen bedienen om het perfecte plaatje te creëren in uw tuin.

 

 Neem zeker contact op om samen uw droomtuin te realiseren!
 Hier kan je alvast meer foto's bekijken van ons werk. 

                     Het Extraverde team.