News

Vanaf maart begint het vijverwater op te warmen. Dat betekent dat we best extra energie investeren in de waterkwaliteit om te zorgen dat de vijver er binnenkort piekfijn uit ziet en we kunnen genieten! Extraverde helpt je op weg.
Verder lezen
Voor sommigen ontbrak op onze website een fotogalerij van uitgevoerd werk om bij weg te dromen. We maken dat hierbij goed. Contacteer ons zeker om samen jouw droomtuin te realiseren!
Verder lezen
Onder bepaalde omstandigheden kan het goed zijn voor het onderhoud van je citrusboom om grondig in te snoeien opdat hij daarna gezonder en mooier is. In dit artikel geven we de redenen om tot deze stap over te gaan en leggen we uit hoe het aan te pakken. We tonen ook het resultaat: een mooie frisgroene citrusboom.
Verder lezen
Na een zomer lang genieten van je vijver komt het koude seizoen eraan. In dit artikel helpen we jullie op weg om bij het dalen van de temperaturen maar nog voor de winter de goede acties te nemen om volgend voorjaar snel terug te kunnen genieten van een gezonde vijver. Hoe zorgen voor de beste conditie van je vijver?
Verder lezen