News

Wij bij Extraverde vinden een vijgenboom de ideale terrasplant wegens zijn heerlijk zuiderse geur, zelf te oogsten vijgen, mooie boomvorm en weinig onderhoud. Omdat we zo zot zijn van deze zuiderse fruitboom, hebben we een groot assortiment aan variëteiten. Hierbij geven we de belangrijkste eigenschappen.
Verder lezen
Vanaf maart begint het vijverwater op te warmen. Dat betekent dat we best extra energie investeren in de waterkwaliteit om te zorgen dat de vijver er binnenkort piekfijn uit ziet en we kunnen genieten! Extraverde helpt je op weg.
Verder lezen
Voor sommigen ontbrak op onze website een fotogalerij van uitgevoerd werk om bij weg te dromen. We maken dat hierbij goed. Contacteer ons zeker om samen jouw droomtuin te realiseren!
Verder lezen
Onder bepaalde omstandigheden kan het goed zijn voor het onderhoud van je citrusboom om grondig in te snoeien opdat hij daarna gezonder en mooier is. In dit artikel geven we de redenen om tot deze stap over te gaan en leggen we uit hoe het aan te pakken. We tonen ook het resultaat: een mooie frisgroene citrusboom.
Verder lezen