LENTEPROMOPAKKET voor gezonde vijver zonder algen

Het vijverwater begint op te warmen. Dit is het ideale moment om de waterkwaliteit van de vijver extra te verzorgen zodat de vijver er binnenkort piekfijn uitziet en we kunnen genieten! Ervaring leert dat vooral algen de vijand zijn - tijdig bestrijden is de boodschap.

We krijgen veel vraag naar onze tips tégen algen en vóór een gezonde en propere vijver. Daarom stelden we een lentepakket samen. Bij bestelling tot 30/04 geniet je van een korting - zie verder.

lentepakket promo algen vijver

Ons lentepakket bestaat uit volgende topproducten waar wij rotsvast in geloven - alles in harmonie met de natuur en zonder gevaar voor planten en vissen:

- Bactocool: levende bacteriën toevoegen om de aanwezige bacteriën in je vijver wakker te maken en zo de natuurlijke werking een snelstart te geven

- Biobooster +: verwijdert algen - nu schokdosis geven om alle groei in de kiem te smoren (opgelet: wel pas vanaf 14 graden!) en aanwezige algen te verwijderen - doorheen het jaar kleine dosis geven om algen telkens van bij het groeibegin te snel af te zijn

- Ecotreat Maintenance Pro: om een goed evenwicht in je vijver te ondersteunen tijdens het hele seizoen - hiermee voed je als het ware je vijver zodat hij continu alle goede bouwstoffen kan opnemen.

teststrip om de waarden van je water te kennen en te starten met een perfect evenwicht

 

Pakket medium

lentepakket promo voorjaar onderhoud vijver alg bactocool ecotreat maintenance biobooster

vijver +/- 25m³:

- 0,5l Bactocool
- verpakking 24m³ Biobooster +
- 250 gr Ecotreat Maintenance Pro
- teststrip om de waarden van je water te kennen

Normale prijs: 161,50€ --> voordeelactie bij bestelling tot 30/4: aan 150€ bij u thuis geleverd

 

 

Pakket groot

lentepakket voorjaar promo vijver alg bactocool ecotreat maintenance biobooster plus

vijver +/- 40-50m³

- 1l Bactocool
- verpakking 40m³ Biobooster
- 0,5kg Ecotreat Maintenance Pro
- teststrip om de waarden van je water te kennen

Normale prijs: 261,50€ --> voordeelactie bij bestelling tot 30/4: aan 240€ bij u thuis geleverd

 

 

Meer achtergrond en duiding over waarom we precies deze producten in het pakket voorzien, vind je in ons artikel over vijveropstart in de vroege lente en bij de verschillende productpagina's van Bactocool, Ecotreat Maintenance Pro en Biobooster plus.

vijver zwemvijver artikel algenvrij en onderhoud

 

Extraverde helpt je graag bij het onderhoud van je vijver! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang meer tips en word op de hoogte gehouden van nodige controles en handelingen voor een ideale waterkwaliteit maar ook van voordeelacties zoals dit voorjaarspakket.